Saskia van Heesch
 
Gediplomeerd ORUN H4 meninstructie en ORUN H4 dressuurinstructrie, mental coach voor ruiters, africhting, training, keuringsklaar maken, en uitbrengen op wedstrijden
Mooi nieuw artikel over Saskia in de Mensport 25 februari 2022.

Klik op onderstaande link om het artikel te lezen.


https://mensport.nl/saskia-van-heesch-goed-opleiden-kost-tijd/?fbclid=IwAR2nuQImw5QmA34djoLbftM3EQe0tmD6iZtN3dgOUh4pNo9hVw1TMq6zv04#

                                                       Lesavond menvereniging de Trouwe Kameraden, Chaam 2020


Clinic de Trouwe Kameraden, woensdag 29 juli 2020


Augustus 2020
NK AVS,

Saskia rijdt  met SA Giacomo naar een mooie 1e plaats in het Z1 op het NK  van het Arabisch volbloed stamboek.

Itanomar ( Waldemar x Lipizzaner Neapolitano XXIV 10/2)

Saskia maakt haar debuut met Itanomar in de dressuursportEen mooi nieuw jaar gewenst, Saskia!


Hippiade 2019 Ermelo

Sir Dartano 5de plaats klasse M Districtskampioenschap Zuid, 14 Juli 2019.

Saskia kampioen district Zuid in de klasse ZZ dressuur met Siglavy Linada.


Paasshow 2019 , Open deur dagen bij Henk van Der Wiel


http://www.vanderwielharness.be/uk/
17 maart 2019
De eerste samengestelde menwedstrijd van 2019 is een feit voor Saskia van Heesch. Met de debuterende Arabo-Fries Syl en Lipizzaner Sir Dartano heeft Saskia haar outdoor seizoen geopend op de wedstrijd in Boxtel en met een mooie 4e plek afgesloten.
    


                


Wij wensen jullie een mooi, sportief en gezond 2019!
                             9 december 2018
Saskia van Heesch rijdt de goedgekeurde dekhengst SA Giacomo (Melissa-Arabians) naar een eerste plaats in de dressuur Z1 in Boxtel. Zij sloten dit weekend af met 2 winstpunten.

 


30 september 2018

ALL NATIONS CUP ARABIEREN AKEN DUITSLAND
Saskia van Heesch reed mooie resultaten met de goedgekeurde Arabische dekhengst SA Giacomo. (Melissa-Arabians)
Na diverse proeven werden zij geselecteerd voor de kür op muziek. SA Giacomo eindigde als beste Arabier in de kür gecombineerd met de partbreds.
22 september 2018
HIPPIADE
Saskia van Heesch heeft zich met Sir Dartano geselecteerd voor de Hippiade in Ermelo. Dit dressuurkampioenschap in de diverse klassen mennen ging over twee proeven die elk door twee juryleden werden beoordeeld. Het totale resultaat over beide proeven bepaalde de eindstand in elke rubriek. Saskia haalt met deze ruin het brons binnen.


Foto: Saskia met Sir Dartano in het tweespan.

16 september 2018
NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP ENKELSPAN PAARD

Na twee keer het zilver te hebben gewonnen liet Saskia van Heesch zich dit jaar huldigen als KNHS kampioene Enkelspan in de klasse Z bij Driving Event Hulsberg. Saskia legde de basis voor de overwinning door haar solide dressuurproef, die haar de eerste plaats opleverde in het tussenklassement.

In de marathon verspeelde Saskia wat tijd in een paar hindernissen en voegde 100,10 aan haar dressuurscore van 49,45 toe. Toch hield Saskia genoeg over om, ondanks nog wat strafpunten bij het kegeltjes rijden, kampioen te worden met een totaal van 158,55.
Unique was in het begin van de marathon erg enthousiast, maar na hindernis 8 trok hij er nog steeds goed aan. Ook in de vaardigheid was Unique de eerste helft erg fris en vielen er 3 balletjes. Saskia was de enige die de moeilijke proef binnen de tijd wist te rijden en dat betekende het goud.


Foto's: Saskia en Unique K in de marathon op het Nederlands Kampioenschap.
15 juli 2018
DISTRICT KAMPIOENSCHAP Zuid klasse ZZ

Saskia rijdt met Siglavy Linada 2 mooie proeven op de District kampioenschappen van de regio Zuid in Prinsenbeek. Hier mee selecteert ze zich voor de Kampioenschappen op de Hippiade later dit jaar en mag zich district kampioen klasse ZZ noemen.
Tevens is Saskia met Sir Dartano afgevaardigd naar de Hippiade in de klasse M.


Foto: Saskia en Siglavy Linada.23-27 mei 2018
SGMW KEISPELT LUX

Op 23 mei reist Saskia met 2 paarden af naar Luxemburg, waar voor de 2e keer een internationale wedstrijd wordt georganiseerd door de LDA. In de 2 sterren wedstrijd start ze Siglavy Linada en in de 3 sterren wedstrijd Unique K. Het werd een succesvol weekend. Met een overwinning voor haar dressuurproef met Siglavy Linada, een 5e plek in de marathon en een 4e plek in de vaardigheid, sloot ze de 2* af met een 5e plaats over het totaal klassement.
Met Unique rijdt ze naar een 4e plek met haar dressuur, een 2e plek in de snelle marathon en een 11e plek in de vaardigheid, sluit Saskia de 3* wedstrijd met Unique af op een mooie 4e plaats.


Bekijk het filmpje voor een impressie van deze wedstrijd: